måndag 4 juli 2011

Min häst!

Nu var det längesen det blev några rader här. Midsommar med allt vad det innebär har passerat och jag börjar få lite panik över att sommaren snart är över...som vanligt. Den är ju så kort! Man vill hinna med så mycket, bada, sola, ha kul!! Trist att jag inte har nån semester, hade en vecka då det regnade varenda dag...just my luck!

Lite sur över att jag missade The big 4 igår, säger bara Metallica! Grymt! Tur att dom visade konserten på tv. Nästa gång dom kommer till Sverige då SKA jag dit.

Aja, nog med svammel, Flisan verkar ha landat bra här :) Hovis var hit i fredags, jag kunde tyvärr inte vara med pga jobb, men det gick jätte bra. Hovis var lite förvånad för tydligen är "en hovslagares mardröm en fux märr" ;) Men Flisan stod så snällt så :)
Det går bra att rida också, hon är lite all over the place men snäll och lyhörd. Det läskigaste är när asfalten skiftar i färg ;) Du vet, när asfalten är ljus och sen mörk..kan ju vara ett hål ;) Men hon stannar till o traskar sedan på. Gillar henne mer o mer för varje dag som går.

Slänger in ngr bilder om en stund, hemma med V idag...då gäller det att passa upp med div grejer, glass, vatten, o´boy osv ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar