söndag 27 januari 2013

Kyla!

Efter flera dagar med nästan 30- känns morgonens -6 som ..tja inte sommar men mycket mer behaglig. Snart slut på januari som kör vi på för full mot våren och sommaren! *Längtar*

Ja så äntligen är jag klar med utbildningen och, no offence Växjö, det är fint osv där också men jag kan nog säga att jag inte åker dit mer. Dels för att det är så långt, och ska man dessutom åka tåg så kan man ju inte vara säker att man kommer fram i tid, iaf inte på vintern! Jäkla SJ! Vad är problemet?!

Anyway, nu är jag dipl Hästfysioterapeut och Sadelspecialist :) Känns skönt! Jag kommer dock sakna mina goa, roliga, galna klasskamrater, men vi kommer att ses igen.

Bajonett fortsätter smita, jag blir galen! Så fort det går att få ner en stolpe i backen ska ska hon får en outbrytningsbar hage! Och så ska jag koppla ström med ett sjuhelsikes drag i så varken hon eller storhästarna vill peta på tråden igen! Det ska jag banne mig göra sådeså! Måste ju nämna att vi har kört henne och det har gått jätte bra! Så helt oduglig är hon ju inte ;) 
Hörs! Häj! /J

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar