lördag 5 maj 2012

Plötsligt händer det!

Malin har bloggat! 2 gånger till o med ;) Jag sitter och fixar lite med etiketterna här på bloggen så går det lättare att hitta inlägg från oss.

Det har varit underbara veckor sen Malin och Dunder kom, känns som det hänt massor fast det egentligen inte var så länge sen :) Vi har ridit nästan varje dag, tränat i underbar natur, tränat för Maria (Malins syster), då fick man verkligen känna på hur det är att jobba med benen ;)

Hästarna går så gott dom kan, och nu väntar jag på att Flisan ska förstå vad det är hon ska göra. Mycket skritt, halter..precis som för Dunder. Det är verkligen ett tips, ska du börja rida en fd travare, börja med skritt skritt skritt! Och tänk på vad den kommer ifrån, ALLT kommer att förändras för hästen.. Från rutiner, travhästar tränas tex ofta på morgonen/fm medans vi ryttare rider på em/kväll.. Sådana saker spelar stor roll ibland för dom små liven.
Skynda inte, börja smått och ta det för vad det är :) Hästar är ju underbara på alla sätt o vis, men kan också driva en till vansinne, ge inte upp..börja om och glöm inte att ha roligt! :)

Det fina vårvädret är borta, här snöregnar det och det är så trist. Bajonett och unge stod inne igår, tur att dom har stor box. Imorgon blir hon 4 veckor..shit va tiden går!

Hörs snart igen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar